Laura Cosoi îşi va plimba fetiţa într-un cărucior de lux. Cum arată şi cât costă


Laura Cosoi este însărcinată în luna a noua şi se aşteaptă să nască oricând.


Vedeta şi sotul ei sunt pregătiţi pentru sosirea pe lume a primului lor copil. Laura a cumpărat şi căruciorul în care îşi va plimba fetiţa. Ea a ales un model vesel, decorat cu motive tropicale. Căruciorul "Pasarea Paradisului" costă 800 de euro, fără accesorii. 
Laura Cosoi s-a lăudat cu noua achiziţie pe contul ei de Instagram, unde a scris şi mesajul: "Suntem iubitori de natură şi vrem să-i insuflam şi fetiţei noastre atenţia pentru protejarea mediului inconjurator si dragostea pentru natura!".
 

 Laura Cosoi este faorte relaxată în privinţa naşterii. Frumoasa blondă a mărturisit că face yoga şi meditează, pregătindu-se astfel pentru momentul în care o va aduce pe lume pe fetiţa ei. 

"O să mă despart greu de lunile acestea, „cu burtică”, de momentele când inima ei bate atât de aproape de a mea, de clipele când îi simt mişcările atât de prezente, de comunicarea atât de intimă cu ea. E un miracol şi nu puţine au fost momentele când m-am simţit pur si simplu copleşită. Mă bucur că în tot acest timp l-am avut alături pe Cosmin. Cu siguranţă că, dacă nu ar fi fost atât de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este să ai alături un om pe care sa te poţi baza. Suntem nerăbdători amândoi să ne cunoastem fetiţa. Poate veni în orice moment, dar poate să mai şi stea încă vreo doua săptămâni! , a scris Laura pe reţelele de socializare. 

 

O sa ma despart greu de lunile acestea, „cu burtica”, de momentele cand inima ei bate atat de aproape de a mea, de clipele cand ii simt miscarile atat de prezente, de comunicarea atat de intima cu ea. E un miracol si nu putine au fost momentele cand m-am simtit pur si simplu coplesita. Ma bucur ca in tot acest timp l-am avut alaturi pe Cosmin. Cu siguranta ca, daca nu ar fi fost atat de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este sa ai alaturi un om pe care sa te poti baza. Cred ca orice femeie simte nevoia de sprijin in aceasta perioada, iar daca sustinerea ii vine de la sot totul e perfect. Suntem nerabdatori amandoi sa ne cunoastem fetita, insa stim ca nu mai e mult pana atunci. Cumva, suntem cam pe ultima suta de metri. Poate veni in orice moment, dar poate sa mai si stea inca vreo doua saptamani! Noi speram sa stea cuminte si sa vina pe lume cand se simte pregatita. ????????????☀️ #dragoste #familie #binecuvantare #fericire #momtobe #babybump #parentstobe #photography @alexgalmeanu

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

  


 

related posts

Modifică setările cookies