Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă la plajă în Thailanda. Cum arată actrița însărcinată în 5 luni


Vedeta și-a etalat mândră burtica de gravidă pe plaja din Thailanda, iar poza postată de ea pe Instagram a strâns rapid mii de like-uri din partea fanilor.


Soarele, nisipul, apa și briza mării… Se pare că toate acestea au făcut-o pe Laura să se simtă minunat în vacanța exotică din Thailand pe care a petrecut-o alături de familie. Actrița arată de milioane și cu siguranță va avea o naștere ușoară. Dovadă este grija pe care și-o acordă, mergând în cele mai frumoase locuri pentru relaxare: “Aici mirosul locului are un rol aparte, se combină aerul mării sărate cu fumul lemnului de palmier ars, apoi simți urme de mango dulce și nucă de cocos încinsă la soare. Dacă bate vântul se împrăștie peste toate și parfumul de frangipani amestecat cu pământul udat de roua dimineții. Acum trebuie să trag doar aer în piept și să-l păstrez acolo câteva clipe ca să se imprime bine în cutia cu amintiri”, scrie Laura Cosoi pe Instagram. Postarea înfățișează o galerie superbă de fotografii din Thailanda, un selfie cu vedeta, un apus de poveste, flori exotice și o nucă de cocos ce abia așteaptă să fie savurată".

La finalul vacanței, artista a postat pe Instagram o fotografie la apus în care a renunțat la costumul de baie. Acoperindu-și trupul cu o frunză mare, străbătută de razele de soare, vedeta a lăsat la vedere o siluetă perfectă de gravidă. Textul postării a adus și confirmarea: ”Mă simt în cea mai bună formă în care aș putea fi”.

Citește și: Iulia Vântur, admirată de Salman Khan în timp ce cântă în limba hindi. Apariție spectaculoasă în emisiunea prezentată de actorul indian

Vizualul aparte al compoziției fotografice a fost imediat apreciat de fanii vedetei: “O poză ce ar trebui să intre în Atlasul Frumusetii”.

Ce idee faină pentru poza”. “Una dintre cele mai frumoase ipostaze din viața unei femei. Ești foarte frumoasă, la fel și fotografia ta”.

Și eu mă plâng că sunt bătrână pentru al doilea copil. Felicitări pentru tot ce faci. Pentru faptul că ești o mama minunată și ai curaj să îți mărești familia”.

Laura Cosoi este măritată cu afaceristul Cosmin Curticăpean, alături de care mai are încă doi copii, mai exact două fetițe, pe nume Vera și Rita. Actrița a devenit cunoscută din serialul "La Bloc", difuzat la Pro TV. De-a lungul carierei sale, Laura Cosoi a pozat în Playboy și FHM, dar și alte reviste glossy de renume.

Foto: Instagram

Vezi și:

Laura Cosoi va deveni mama pentru a treia oară

  • Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă la plajă în Thailanda. Cum arată actrița însărcinată în 5 luni

related posts

Modifică setările cookies