Leonardo DiCaprio si Kate Winslet au salvat viata unei tinere mamici. Afla ce au facut cei doi actori


Leonardo DiCaprio si Kate Winslet au facut din nou echipa, dar in afara platourilor de filmare. De aceasta data, cei doi si-au unit fortele pentru a se asigura ca o tanara mama bolnava de cancer va reusi sa aiba acces la tratamentul care i-ar fi putut salva viata.


Gemma Nuttall, in varsta de 29 de ani, a fost diagnosticata cu cancer ovarian agresiv in timpul sarcinii. Tanara a refuzat sa primeasca medicamentele care ar fi putut sa o trateze de cancer, deoarece asta ar fi insemnat sa intrerupa sarcina.
Dupa ce s-a nascut fiica ei, Penelope, Gemma a facut tot ce a putut pentru a lupta impotriva cancerului, dar i s-a spus ca mai are doar sase pana la 12 luni de trait. Atunci, tanara mamica a inceput sa stranga fonduri pentru a merge in Germania, acolo unde putea faca sedinte de imunoterapie, un tratament inovativ pentru cancer, cu efecte secundare minim. In acel moment au intervenit Leo si Kate.

Vedetele au ajutata la raspandirea povestii ei si astfel au reusit sa stranga suma de 300.000 de lire de care femeia avea nevoie pentru a-si continua tratamentul. 

Cateva luni mai tarziu, Gemma si-a incheiat cu success tratamentul, iar medicii au anunatat-o ca s-a vindecat de cancer. 
Tanara mamica a declarat: “Nu o pot sa-i multumesc vreodata suficient lui Kate. Fara donatiile ei si ale publicul, povestea mea ar fi fost foarte diferita. Initial am crezut ca este o gluma, dar Kate m-a sunat si atunci mi-am dat seama ca este totul serios. Am fost atat de emotionata! M-a intrebat cum ma simt si cum merge tratamentul. A vrut sa ma ajute. Mi-a spus ca a citit despre povestea mea online, ca are si ea trei copii si s-a gandit ce ar fi facut daca ar fi fost in locul meu. Atunci a simtit nevoia sa ma gaseasca si sa ma ajute”.

  • Leonardo DiCaprio si Kate Winslet au salvat viata unei tinere mamici. Afla ce au facut cei doi actori

related posts

Modifică setările cookies