Loredana Chivu – pitipoanca prin excelenta. Vezi o galerie foto care te lasa masca!


Loredana Chivu se bucura de oarecare notorietate, fara ca sa fi facut ceva notabil in viata ei. A devenit cunoscuta ca asistenta TV, dupa care am mai vazut-o ocazional la prezentari nocturne de... “moda”. Hobby-ul ei preferat este sa pozeze “sexy”. Vezi o galerie foto-soc!

 


Loredana Chivu a fost asistenta lui Capatos, dupa care a intrat intr-un con de umbra. A aparut pe la diverse emisiuni TV plangandu-se ca operatia la sani nu i-a reusit si a fost nevoita sa isi inlocuiasca silicoanele.

Loredana Chivu este pitipoanca prin excelenta, iar pozele de pe profilul ei de Facebook nu fac decat sa stea marturie pentru acest lucru. 

Fosta asistenta tv nu a lasat nimic la voia intamplarii. Si-a photoshopat 80 la suta din pozele puse pe facebook, in special pe cele de la piscina, unde nu se vede urma de cos, celulita, fir de par...o umbra, nimic! Totul este impecabil. In afara de burtica iubitului, cu care photoshopul nu a avut nicio sansa.

Loredana a vrut sa vada cum ar arata si machiata decent si pentru ca nu putea renunta la machiaj ca sa fie naturala in poze, a apelat tot la Photoshop.

Ca orice pitipoanca care se respecta, rozul este la mare pret. 70 la suta din garderoba Loredanei contine cu haine roz! Iar restul sunt animal print!

In poza de mai jos, Lore a cam exagerat cu Photoshopul:


Loredana s-a “gatit” pentru o mini-sedinta foto chiar inainte de a pleca de acasa la ...plimbare, dar a uitat sa isi faca ordine in dormitor.

Putina decenta n-ar strica nici macar pe Facebook: 

Copilul din poza de mai jos ce vina are?


Intra luni pe www.perfecte.ro sa vezi topul celor mai stridente vedete din Romania.

  • Loredana Chivu – pitipoanca prin excelenta. Vezi o galerie foto care te lasa masca!

related posts

Modifică setările cookies