Lumea modei este in stare de soc. A fost gasita moarta in propriul apartament dupa ce si-a pus singura capat zilelor 


Lumea modei este in stare de soc dupa ce politia a confirmat in urma cu o noapte ca designerul si fostul model L'Wren Scott a fost gasita moarta in propriul apartament din Manhattan.


A creat haine pentru nume importante din showbizul international precum Madonna, Nicole Kidman sau Sarah Jesica Parker si presa de tip tabloid stia de multi ani ca are o relatie cu Mick Jagger, solistul celebrei trupe rock The Rolling Stones.

Eleganta si mereu plina de incredere, L'Wren a cedat, se pare, presiunii resimtite in ultimele luni si si-a pus capat zilelor in propriul apartament din Manhattan.

Potrivit editorilor de peste ocean, femeia a fost gasita de asistenta ei, spanzurata de o esarfa, mai multe detalii despre deces urmand sa se afle dupa supunerea corpului neinsufletit la o autopsie.

VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Cu toate ca inca nu se stiu motivele din cauza carora femeia in varsta de 49 de ani a apelat la aceasta solutie radicala, surse din anturajul ei, precum si rapoarte specializate, spun ca avea o multime de datorii si ca se simtea dezamagita de prorpiul declin. 

L'Wren nu a lasat niciun bilet de adio, asa cum fac majoritatea sinucigasilor, si nici nu a dat de inteles ca ar avea de gand sa-si ia viata, iubitul ei, Mick Jagger, fiind complet socat la aflarea vestii ca Scott si-a luat viata.

Solistul si fiica lui si-au anulat contractele din Australia, unde urmau sa apara si unde se aflau cand au auzit ce s-a intamplat, si s-au intors de urgenta in SUA.

Mai multe informatii despre decesul lui L'Wren Scott urmeaza sa se afle in perioada imediat urmatoare, dupa ce politia va termina investigatiile, iar apropiatii vor iesi din starea de soc.

  • Lumea modei este in stare de soc. A fost gasita moarta in propriul apartament dupa ce si-a pus singura capat zilelor 

related posts

Modifică setările cookies