Maddie Ziegler se transforma intr-o domnisoara superba.Cum a fost pozata fetita celebra pentru talentul sau la dans


A aparut in videoclipurile cantaretei Sia, a insotit-o la evenimente si talentul sau a facut-o celebra, Fetita minune a dansului, Maddie Ziegler, are toate sansele sa devina, in scurt timp, cea mai frumoasa adolescenta a Hollywood-ului.


Pe langa faptul ca dansul o ajuta sa isi construiasca un trup bine proportionat si foarte bine tonifiat, Maddie se poate lauda si cu un chip de papusa. Ochii mari si albastrii , buzele pline si parul lung si stralucitor sunt atuuri care nu pot fi neglijate.

Fotografiata aproape ori de cate ori isi face aparitia in public, dansatoarea in varsta de 14 ani este una dintre revelatiile de la Hollywood care nu trebuie pierdute din ochi si care promite sa devina pe zi ce trece mai frumoasa.

Maddie tine legatura cu fanii sai pe retelele de socializare si chiar le-a aratat acestora ca are un iubit, lucru ce i-a impartit pe prietenii sai virtuali in doua tabere, foarte multi dintre ei acuzand-o ca este prea mica pentru asta.

 

@chrishoran20 makes me feel like the coolest girl ever ✨????????

A post shared by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on


 

i've been loving assisting @brianfriedman at @radixdance !! so much love ❤️

A post shared by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on


 

????

A post shared by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on


Maddie are deja afacerile sale proprii: o linie vestimentara si si-a imprumutat vocea intr-o serie animata intitulata "Ballerina". Adolescenta nu are de gand sa se opreasca aici, iar faptul ca e cea mai tanara jurata a competitiei "So You Think You Can Dance" demonstreaza acest lucru.

  • Maddie Ziegler se transforma intr-o domnisoara superba.Cum a fost pozata fetita celebra pentru talentul sau la dans

related posts

Modifică setările cookies