Mai sexy decat Jennifer Lopez. Cum arata si cine este mama fiicei lui Pitbull


E unul dintre cei mai populari cantareti din lume, insa putini stiu detalii despre intimitatea lui. Discret cand vine vorba de viata lui privata, Pitbull ascunde cateva secrete pe care fanii le-ar pueta considera interesante.


Armando Christian Pérez, pe numele lui de scena Pitbull, s-a nascut in Miami, Florida, intr-o familie de cubanezi expatriati. Crescut de mama, rapperul spuen ca intreaga lui viata a fost o lupta si ca a fost nevoit constant sa tina si cu dintii de ceea ce isi dorea, asemenea lui pit bull.

Discret in privinta vietii lui private, solistul nu vorbeste foarte des despre familia lui, cu atat mai putin despre copiii pe care incearca sa ii tina departe de obiectivele indiscrete ale presei. Se spune despre Pitbull ca are patru copii, informatie pe care nu a confirmat-o niciodata. El nici nu a vorbit despre mamele lor, desi se stie ca in trecut a avut o relatie cu artista Barbara Alba, care i-a daruit o fiica pe nume Destiny. 

Citeste si: Femeia din viata lui Boran. Cum arata posibila iubita a actorului Mehmet Akif Alakurt, de care s-au indragostit milioane de romance dupa ce au vazut "Puterea Destinului"

Desi nu mai formeaza un cuplu, Barbara si Pitbull se inteleg foarte bine si au grija de fiica lor impreuna, solistul foerindu-i acesteia o oensie alimentara de cel putin 3.000 de dolari pe luna. Cu toate ca la un moment dat au existat discutii intre ei din cauza banilor, in cele din urma orice neintelegere a fost clarificata, iar acum comunica bine.

Pitbull a aparut impreuna cu Barbara la un eveniment monden in urma cu numai cativa ani si a aratat lumii intregi ce gsuturi bune are la femei: tanara este inalta, sexy si are un aer exotic, latin, care face furori printre domni.

Despre mamele celorlalti copii ai starului nu se stie nimic.

  • Mai sexy decat Jennifer Lopez. Cum arata si cine este mama fiicei lui Pitbull

related posts

Modifică setările cookies