Mama lui Messi, criticata dupa ce a purtat o rochie asemanatoare cu a miresei. Cum arata tinuta alba, din dantela


Celia Cuccittini ste acuzata ca a vrut sa-si supere nora chiar in ziua nuntii. 


Mama lui Messi a fost criticata pentru ca ar fi incercat sa eclipsesze mireasa. Ea si-a facut aparitia la marele eveniment intr-o tinuta asemanatoare cu cea purtata de nora sa. A ales o rochie lunga, din dantela, brodata cu fir argintiu. In Argentina, se obisnuieste ca doar mireasa sa poarte alb, iar invitatii sa evite nunatele deschise pentru a nu exista confuzii stanjenitoare. 

Mama fotbalistului nu a tinut cont de aceasta regula. Ba mai, ea a dat liber la speculatii, mai ales din cauza faptului ca inainte cu cateva zile de marele eveniment, designerul Celiei anuntase ca rochia pe care o va purta aceasta va fi una de culoare inchisa. 

Presa din Argentina a scris in repetate randuri despre faptul ca mama lui Messi si familia miresei au un conflict mai vechi, insa Celia a negat de fiecare data aceste zvonuri. 

In ziua nuntii, Antonella a purtat o rochie de mireasa superba, tip sirena, semnata de Rosa Clara,  designerul care a creat si rochiile purtate de mama miresei si cele doua surori. 

La nunta, doamnele si domnisoarele au avut cel putin trei tinute de rezerva pentru a evita conicidentele stanjenitoare. Lionel Messi  si Antonella Roccuzzo se cunosc din copilarie si farrmeaza un cuplu de 17 ani. Cei doi au impreuna doi baieti, pe Thiago, de cinci si Matteo, de 18 luni. 

  • Mama lui Messi, criticata dupa ce a purtat o rochie asemanatoare cu a miresei. Cum arata tinuta alba, din dantela

related posts

Modifică setările cookies