Manuel Mota, designerul spaniol care a creat rochia de mireasa a Elenei Gheoghe, a murit. Cauza probabila a a decesului - sinucidere


Designerul spaniol de rochii de mireasa Manuel Mota, care a creat si una dintre rochiile purtate in ziua nuntii de cantareata Elena Gheorghe, a incetat din viata la varsta de 46 de ani, cel mai probabil cauza mortii sale fiind sinuciderea.


Potrivit informatiilor furnizate de catre politistii care ancheteaza cazul, moartea designerului a fost "violenta", cea mai plauzibila varianta fiind aceea a sinuciderii, scrie MEDIAFAX. "Moartea a fost vilolenta, insa nu ne putem pronunta cu privire la un act criminal , desi urmele de violenta sunt clare", se arata in raportul preliminar al anchetatorilor.

El Pais mai scrie ca designerul a fost descoperit mort intr-un apartament din Sitges, in apropiere de Barcelona, unde este sediul central al grupului Pronovais. De asemenea, surse apropiate anchetei, au declarat pentru publicatia spaniola ca ar fi vorba despre sinucidere, mai ales ca Mota a lasat un bilet de adio in care isi explica gestul.

Manuel Mota, care colabora de mai bine de 23 de ani cu unul dintre cele mai celebre branduri in domeniu, Pronovais, a fost creatorul rochiilor de mireasa ale unor celebritati, printre care si a modelului Penny Lancaster, cand s-a casatorit cu muzicianul Rod Stewart.

Citeste continuarea pe Mediafax.ro.

  • Manuel Mota, designerul spaniol care a creat rochia de mireasa a Elenei Gheoghe, a murit. Cauza probabila a a decesului - sinucidere

related posts

Modifică setările cookies