Maria Sharapova, inlocuita cu Nicole Scherzinger. Fosta Pussycat Doll, surprinsa in ipostaze tandre cu Grigor Dimitrov


L-a uitat, in sfarsit, Nicole Scherzinger pe Lewis Hamilton? Toate indiciile demonstreaza ca da. Mai nou, vedeta se iubeste cu jucatorul de tenis Grigor Dimitrov, care a anulat anul acesta logodna cu celebra Maria Sharapova.


Dupa o relatie tumultuoasa cu Lewis Hamilton, fosta solista a trupei The Pussycat Dolls si-a regasit fericirea in bratele lui Grigor Dimitrov. La fel ca artista, si el a pus punct unei logodne, lasand in urma legatura amoroasa cu Maria Sharapova pentru a o lua din nou de la capat alaturi de altcineva.

Si pentru ca par sa creada in relatia lor, cei doi indragostiti au decis sa plece intr-o vacanta romantica si sa se rupa de restul lumii in superbele insule din Portofino. Desi la mii de kilometri distanta de SUA si angajatii publicatiilor mondene de acolo, cei doi nu au reusit sa se fereasca de paparazzi.

FOTO: www.dailymail.co.uk

Fotografii i-au urmarit pana in Italia si i-au imortalizat in ipostaze tandre: Nicole si Grigor au fost pozati tinandu-se de mana, sarutandu-se pasional si bucurandu-se de peisajele idilice, asa cum reiese din cadrele care fac acum inconjurul internetului.

Toate fotografiile sunt AICI.

  • Maria Sharapova, inlocuita cu Nicole Scherzinger. Fosta Pussycat Doll, surprinsa in ipostaze tandre cu Grigor Dimitrov

related posts

Modifică setările cookies