Mark Wahlberg si sotia sa, ipostaze tandre la plaja. Cum au fost fotografiati cei doi


Sunt casatoriti de 7 ani, dar relatia lor este mult mai lunga de atat. Cu toate acestea, Mark Walhberg si sotia lui, Rhea Durham, sunt de nedespartit si nu le este deloc greu sa devina afectuosi unul cu celalalt, chiar si in public.


Ultimele imagini cu simpaticul cuplu ii arata pe cei doi absorbiti unul de celalalt in timp ce se bucurau de plaja si de soare, in Barbados. In timp ce Mark se poate mandri cu faptul ca anii de sport si rolurile de personaje dure i-au prins foarte bine, actorul avand un fizic tonifiat, sotia lui se plaseaza cu succes printre cele mai sexy mamici de la Hollywood.

Mark si Rhea au patru copii, pe Ella Rae (13 ani), pe Grace Margaret (6 ani), pe Michael (10 ani) si pe Brendan Joseph (8 ani)., insa nu multa lume si-ar putea da seama de asta doar privindu-i. Cu fizicuri model, indragostiti ca in prima zi si in pas cu vedetele mult mai tinere decat ei, cei doi pot fi oricand un exemplu pentru viitori parinti. 


Mark Wahlberg  are o poveste mai mult decat interesanta, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din Boogie Nights, in 1997.

  • Mark Wahlberg si sotia sa, ipostaze tandre la plaja. Cum au fost fotografiati cei doi

related posts

Modifică setările cookies