Maxima, Regina Olandei, s-a descălțat în timp ce vizita o școală. Motivul este impresionant


 
Recent, Maxima, Regina Olandei, a vizitat o școală din sudul țării.


Regina, în vârstă de 47 de ani, a fost invitată de echipa de baschet a școlii să intre pe teren, iar aceasta a preferat să renunțe la pantofii cu toc și să meargă în picioarele goale pentru a nu zgâria podeaua.

Foto: Getty, Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by royalty_fan3 (@royalty_fan_3) on

Maxima, care este mama a trei copii, a ajuns la eveniment purtând o salopetă bleumarin, care-i cădea perfect pe corp, și o pereche de stiletto de aceeași culoare, nepărând pregătită pentru o intrare pe terenul de baschet.

Regina Olandei, care este originară din Argentina, a fost mai mult decât încântată să-și scoată pantofii pentru a se plimba pe terenul de sport, urmărind jocul celor mici și oprindu-se să vorbească cu câțiva dintre ei.

Regina Maxima are trei fiice, Catharina-Amalia (14 ani), Alexia (13 ani) și Ariane (11 ani) cu soțul său, regele Willem-Alexander (51 de ani). Ultimele luni au fost dificile pentru Maxima, aceasta călătorind de curând la Buenos Aires pentru înmormântarea surorii sale mai mici, Inés Zorreguieta. La doar 33 de ani, Ines și-a luat viața după o îndelungată luptă cu depresia.

related posts

Modifică setările cookies