Mesajul publicat pe o rețea de socializare de tatăl lui Michael Jackson înainte să moară. Internauții îl consideră "premonitoriu"


Joe Jackson, tatăl Regelui Pop, a murit la 89 de ani, în urma unor complicații survenite pe fondul cancerului.


Nimeni nu a știut că Joe avea cancer, însă un mesaj publicat de Joe pe o rețea socială i-a făcut pe internauți să afirme că Joe a presimțit că nu mai are mult de trăit. 

„Am văzut mai multe apusuri de soare decât îmi rămân de văzut. Soarele răsare atunci când vine vremea și, fie că îți place sau nu, apune atunci când îi vine vremea”, a scris el duminică, într-un mesaj însoţit de o fotografie care îl înfățisa admirând apusul. 

Joe Jackson era spitalizat în Los Angeles de câteva săptămâni, fiind bolnav de cancer. Decesul s-a produs miercuri la ora locală 3.30 (sau 13.30, ora României), au declarat surse din cadrul familiei pentru agențiile de presă din afară.

Joe Jackson a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani. El a suferit un atac cerebral şi trei atacuri cardiace în anul 2015. Unul dintre acestea l-a lăsat o perioadă orb. În 2016 el a mai fost spitalizat cu febră extrem de mare, dar a reușit să treacă peste acel moment.

Înainte de a muri, el a fost cu greu de acord să fie vizitat la spital de soția sa și două fiice. Până în acel moment aceștia nici nu știau unde se află, în contextul în care Joe se îndepărtase foarte mult de familia sa în ultimii ani.

El e mai cunoscut pentru ca a lansat formația,,The Jackson 5" și, ulterior, s-a implicat în lansarea carierelor solo ale lui Michael Jackson şi Janet Jackson. Joe a fost criticat de Michael de multe ori pentru atitudinea față de el și de frații lui şi pentru practicile neortodoxe de impresariat. Patriarhul familiei Jackson a refuzat, însă, să îi prezinte scuze lui Michael pentru comportamentul său abuziv, argumentând că metodele lui au contribuit la succesul superstarului și că, fără el, nu ar fi existat niciun Michael Jackson.

Joe Jackson a avut zece copii cu soţia sa, Katherine, într-o căsnicie de peste 60 de ani. În 2002 a fost numit ”cel mai bun manager al tuturor timpurilor” și inclus în Roll Hall of Fame.

  • Mesajul publicat pe o rețea de socializare de tatăl lui Michael Jackson înainte să moară. Internauții îl consideră premonitoriu

related posts

Modifică setările cookies