Messi și cea mai apreciată imagine din istoria rețelelor de socializare. Fotografia cu care a stabilit un nou record


 
Lionel Messi este omul momentului. A fost declarat cel mai bun sportiv al planetei, după ce a câștigat un nou titlu mondial conducând naționala Argentinei la Campionatul din Qatar 2022. 


Messi și echipa națională a Argentinei au oferit o finală de senzație cu Franța. A fost un real spectacol pe terenul de fotbal. Se pare însă că nu este singurul record al lui Messi, căci după ce a primit trofeul în Qatar, celebrul fotbalist continuă să facă spectacol și în afara terenului de fotbal.

O imagine în care apare în pat, dormind în brațe cu trofeul de la CM 2022, a făcut istorie pe rețelele de socializare. 

Fotografia a devenit rapid una dintre cele mai apreciate imagini de pe Instagram, în doar câteva ore. Titlul mondial a fost unul dintre cele mai mari visuri ale lui Lionel Messi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Fotbalistil și-a dorit enorm să atingă performanța lui Diego Maradona și să câștige un Campionat Mondial de Fotbal cu echipa națională. După această victorie fabuloasă, sud-americanii petrec încontinuu.

Messi, al doilea cel mai urmărit sportiv pe Instagram

Lionel Messi are o comunitatea uriașă pe rețelele de socializare. Este al doilea cel mai urmărit sportiv pe Instagram, primul loc fiind deținut de Cristiano Ronaldo. Colajul postat de starul sud-american, după finala cu Franța, a trecut de 56 de milioane de aprecieri.

related posts

Modifică setările cookies