"Mi s-a spus ca nu o sa am niciodata copii". Drama prin care a trecut si cum a sfidat diagnosticul medicului


A devenit recent bunica si este mama a trei copii de care este foarte mandra, insa aceasta vedeta a trecut printr-o adevarata drama cand, in tinerete, medicul i-a spus ca nu va avea copii,


Susan Sarandon a devenit, de curand, bunica. Aceasta a fost ocazia perfecta pentru ca actrita sa dezvaluie drama prin care a trecut in tinerete, atunci cand medicii i-au spus ca sufera de endometrioza si ca nu va putea avea copii niciodata.

Actrita in varsta de 67 de ani a dezvaluit pentru Time Out New York, citat de DailyMail, ca dupa ce a primit acest diagnostic, nu a mai folosit metode contraceptive timp de ani buni. In 1984, ea a aflat ca este insarcinata cu Franco Amurri.

Un an mai tarziu, prima ei fiica, Eva, a venit pe lume, urmata apoi de alti doi copii (Jack si Miles), pe care i-a avut cu urmatorul sot, Tim Robbins. Familia lui Susan s-a marit recent, fiica cea mare a actritei devenind mama pentru prima oara.

"M-am simtit ca atunci cand am fost, la randul meu, insarcinata. Incerci sa faci fata situatiei fizic si emotional, dar in capul tau pur si simplu nu reusesti sa intelegi ideea ca vei avea un copil. Asa am fost acum, mi-a fost greu sa inteleg ca fiica mea va avea, la randul ei, o fata. A fost minunat, o veste grozava", a spus acrtita castigatoare a premiului Oscar.

  • Mi s-a spus ca nu o sa am niciodata copii . Drama prin care a trecut si cum a sfidat diagnosticul medicului

related posts

Modifică setările cookies