Mii de oameni au privit impresionati aceasta poza, fara sa stie care este varsta reala a femeii. Vei fi uimita sa afli cati ani are cu adevarat


Picioare interminabile, talie de viespe, bust generos si un chip de papusa. Superba femeie din imagine i-a cucerit pe toti cu un pictorial super sexy in care isi etaleaza calitatile fizice si mai apoi i-a uimit cand a dezvaluit care este varsta ei reala.


Ai crede ca la felul in care arata nu poate sa aiba mai mult de 32 de ani, insa adevarul este ca Elle Macpherson a decis sa faca pictorialul sexy pentru a-si sarbatori cea de-a… 50-a aniversare!

Da, da, ai citit bine. Femeia din imagini are 50 de ani si este mandra posesoare al unui corp care le-ar face invidioase pana si pe modelele Victoria’s Secret.

Increzatoare in atuurile ei, la publicarea pozelor ea a dat presei si o imagine din tinerete, pe cand avea numai 25 de ani, si poza tot in articole de plaja sumare, demonstrand astfel ca arata la fel de bine acum pe cat o facea si atunci.

Elle Macpherson acum, la 50 de ani, intr-un pictorial aniversar

Modelul pe cand avea numai 25 de ani si poza in costum de baie

Elle Mapherson este un model, prezentator si femeie de afaceri de origine australiana, mama a doi copii, care a facut senzatie in lumea modei in anii ’80 si care detine recordul de a fi aparut de cinci ori pe coperta revistei Sport’s Illustrated Swimsuit Edition.

Ce parere ai despre felul in care arata? Ai fi ghicit vreodata ca are 50 de ani?

  • Mii de oameni au privit impresionati aceasta poza, fara sa stie care este varsta reala a femeii. Vei fi uimita sa afli cati ani are cu adevarat

related posts

Modifică setările cookies