Monica Davidescu își serbează ziua de naștere în Maroc. Cum se menține în formă actrița


Monica Davidescu împlinește azi, pe 6 august, 46 de ani. Actrița va marca evenimentul într-o vacanță de o săptămâna în Maroc, alături de fiica ei, Dora, și de soțul său, artistul Aurelian Temișan.


Monica Davidescu este într-o formă de zile mari și arată cum nu se poate mai bine, la cei 46 de ani proaspăt împliniți! Într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro ne-a dezvăluit care este secretul tonusului ei de invidiat și cum se întreține! 

Autor: Dana Popa 

 

  - Monica, ești o femeie frumoasă și arăți extraordinar la cei 46 de ani împliniți azi! Care sunt trucurile tale de beauty la care apelezi?  

  Mulțumesc, mă flatezi, nu știu să primesc complimente. La facultate am învățat că  trupul meu este “instrumentul” principal la care voi cânta toată viața ca actor, urmez sfatul  și mă întrețin cum cred eu că îmi e bine. Nu mănânc carne, doar peste din când în când. Mă cântăresc destul de des și  nu trec peste o anumită  greutate pe care mi-o  mențin. Fac exerciții fizice pentru întreținere musculară.  Merg la salonul Sunshine de mai bine de 14 ani, clubul  de întreținere pentru  diverse procedee, LPG, masaj,  cosmetică, îngrijire păr, unghii. O dată pe an merg la Mangalia pentru întreținere  musculară și articulară dar și pentru tratamente cosmetice  lăsate moștenire  de celebra Ana Aslan, și tot o dată pe an merg într-un centru pentru  recuperare cum ar fi Fit4you unde sunt sfătuită de profesioniști și fac procedee sub directa îndrumare a acestora. 

  

- Ai moștenit gene bune din familie? Mai precis de unde sau de la cine? 

  

Cred că da. De la amândoi părinții  probabil. Nu am cunoscut-o pe mama, a murit când aveam 3 ani, iar tata era  un  bărbat  bine la corp în tinerețe, în genul lui Alain Delon, dar cu ochi căprui. 

  

 

- Ești și adepta tratamentelor naturiste pe care ți le faci singură acasă?  

   

Sucuri  de fructe preparate în casă, dar nu tot timpul. Mâncarea este însă bazată pe legume și  lactate direct de la ferme de la țară și asta contează. 

  

 

- Îți este greu să îți menții siluetă sau ai și fluctuații de greutate? Urmezi vreo dietă anume că să ajungi la un anumit număr de kilograme sau nu ai astfel de probleme? 

  Atunci când depășesc cu 1 kg greutatea  obișnuită, înjumătățesc porțiile de mâncare în următoarele zile.  Așa îmi este ușor să îmi mențin cam aceiași greutate de la 17 ani, în jur de 55-57 de kilograme.  

  

  

- Ce părere ai de operațiile estetice? Ai apelat la ele, ai vrea să apelezi vreodată? Simți nevoia acum să ajustezi ceva în mod special la tine? 

Văzând acum, după 10-15 ani, efectele operațiilor estetice pe chipurile altora mă felicit că nu am fost niciodată tentată. E în natura umană ca cineva să vrea să schimbe întotdeauna ceva, dar e mai înțelept să ne mulțumim cu ce avem și să întreținem  cât se poate de mult darul primit, fără intervenții majore, sau repetate. 

  

- Știu că ai renunțat definitiv la carne și ești vegetariană! De cât timp și ce te-a determinat să faci acest lucru? Nu mai mănânci carne deloc sau decât ocazional? 

  Mănânc doar pește și fructe de mare, așa cum am spus, și  mă bazez pe legume și fructe.  

  

 

- Cum arată meniul tău într-o zi anume?  

   Dimineața-cafea, cu un iaurt uneori, la prânz, o supă de legume sau o ciorbă, seara  o garnitură sau un pește cu salată.  Deseori schimb cina cu prânzul. Încerc  să mănânc un singur fel la masă tocmai pentru a nu încărca stomacul inutil. 

  

- Ce alimente ai eliminat definitiv din alimentația ta? Și ce anume nu ai exclude niciodată? 

  Am eliminat carnea. Nu aș exclude ouăle sau legumele. 

  • Monica Davidescu își serbează ziua de naștere în Maroc. Cum se menține în formă actrița

related posts

Modifică setările cookies