Milioane de vizualizari in timp record. Imagini senzationale din filmul "Beauty and The Beast" cu Emma Watson


Ultimul trailer al filmului "Frumoasa si Bestia" a fost lansat si i-a incantat pe fani. Dupa luni de asteptare si un teaser-trailer care i-a pus pe jar pe fani, Disney a lansat imagini senzationale din filmul cu Emma Watson.


Asteptarea se apropie de sfarsit! Ultimul trailer pentru "Beauty and the Beast" a fost lansat, iar fanii s-au putut bucura de cateva momente-cheie din filmul care se anunta un real succes la capitolul incasari.

In imaginile video, Emma Watson (Belle) incearca sa-l salveze pe Kevin Kline (Maurice) din ghearele Bestiei (Dan Stevens). Tanara se indragosteste insa de creatura blestemata si se trezeste protagonista unui razboi cu ea insasi, dar si cu cei din jur, care isi doresc sa-l omoare pe barbatul pe care il iubeste.

Noua versiune Disney, in regia lui Bill Condon ('Twilight') ii mai are in distributie pe Ewan McGregor care il va interpreta pe Lumiere si de Luke Evans, care va fi Gaston.


Trailerul se incheie cu mesajul: "Fii invitatul nostru. 3.17.17", referitor la data premierei filmului (17 martie 2017), care se alatura tendintei studioului Disney de a reface filmele sale de animatie pentru copii cu personaje reale, precum "Alice in Wonderland", "Snow White & the Huntsman", "Jungle Book", sau "Maleficent".

  • Milioane de vizualizari in timp record. Imagini senzationale din filmul Beauty and The Beast cu Emma Watson

related posts

Modifică setările cookies