Nadia Comăneci, prezenţă de nota 10 la gala Globurile de Aur


Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci (58 de ani) s-a aflat printre personalităţile care au participat duminică la evenimentele legate de gala Golden Globes, desfăşurate la Los Angeles.


,,Zeiţa de Montreal” şi-a făcut simţită prezenţa atât la ceremonia propriu-zisă cât şi la petrecerea rezervată celebrităţilor (Gold Meets Golden), ocazie perfectă de a se reîntâlni şi de se fotografia cu mulţi actori de seamă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A gymnastic moment @goldmeetsgolden fashion parade @bartconner

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Eddie Murphy, John Voigt, Amy Poehler şi Cynthia Erivo au fost doar câţiva dintre prietenii cu care s-a întreţinut românca, iar dovezile au fost urcate pe contul de Instagram al gimnastei care a primit prima notă de 10 din istorie, în 1976 la Oimpiada de la Montreal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Connecting with #eddiemurphy #olympians @goldenglobes

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Nadia Comăneci a venit la Globurile de Aur însoţită atât de soţul Bart Conner cât şi de fiul Dylan, în vârstă de 13 ani. De altfel, în calitate de foşti gimnaşti, Nadia şi Bart au fost solicitaţi la un moment dat pentru un scurt exerciţiu acrobatic. Cu zâmbetul pe buze, Bart Conner a efectuat un „stând pe mâini” perfect, ajutat puţin şi de Nadia, care i-a ţinut picioarele în poziţia corectă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@goldenglobes @bartconner @charlielapson

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

  • Nadia Comăneci, prezenţă de nota 10 la gala Globurile de Aur

related posts

Modifică setările cookies