Vestea pe care nimeni nu se astepta sa o auda de la Nadia! Ce a anuntat la 52 de ani


Romanca i-a luat pe toti prin surprindere cand a facut anuntul. La 52 de ani, Nadia reuseste sa isi impresioneze din nou admiratorii.


Cu toate ca toti stiau ca Nadia s-a retras, regina gimnasticii mondiale a facut un anunt care a adus zambetul pe buze admiratorilor. Revine in aceasta lume spectaculoasa cu un proiect inedit.

Cand nimeni nu se mai astepta, romanca a anuntat ca va face parte din juriul unei emisiuni-concurs care se roteste in jurul gimnasticii. Impreuna cu Carl Froch, Alex Jones, Sarah Harding, Emma Samms si Ian ‘H’ Watkins, ea va arata o alta fata a gimnasticii.

Selena Gomez incinge atmosfera intr-o pereche de pantaloni scurti super sexy. Aparitia care a surprins 

"Gimnastica a devenit un sport extrem de important in cadrul olimpiadei, insa oamenii vor sa vada mai mult de atat", a dezvaluit romanca. De aceea, a acceptat propunerea celor de la BBC1 si s-a implicat in "Tumble", show-ul care se va lansa in curand pe postul britanic.

In cadrul emisiunii, acest sport frumos va imbina elemente de dans cu figuri de gimnastica si ii va prezenta pe concurenti in ipostaze periculoase si spectaculoase, care le vor pune forma fizica la incercare.

  • Vestea pe care nimeni nu se astepta sa o auda de la Nadia! Ce a anuntat la 52 de ani

related posts

Modifică setările cookies