Nepoata lui Elvis, combinatia perfecta intre regele rock&roll-ului si Priscilla Presley. Cat de frumoasa este tanara


O cheama Riley Keough, are 26 de ani si este nepoata cea mai mare a lui Elvis si Priscilla Presley. Mai precis este fiica Lisei Marie Presley, care in trecut a fost casatorita cu Michael Jackson. 


Actrita si model, Riley Keough seamana foarte bine cu mama sa. Tanara a fost surprinsa la un eveniment care a avut loc in New York, impresionand cu frumusetea sa.

Foto: Riley si Lisa Marie Presley

Riley este destul de cunoscuta la Hollywood, jucand in 2010 in The Runways, alaturi de Dakota Fanning si Kristen Stewart. In 2011 a putut fi admirata in The Good Doctor, alaturi de Orlando Bloom, iar in 2015 a aparut Mad Max: Fury Road.

Riley s-a casatorit in 2014 cu Ben Smith-Petersen, un cascador pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la Mad Max.

Daca bunica lui Riley, Priscilla, a starnit o multime de controverse legate de aspectul sau fizic si operatiile estetice pe care si le-a facut, Lisa Marie arata spectaculos la 47 de ani.

Foto: Priscilla, Lisa Marie si Riley

Lisa Marie, care are patru copii, a avut o viata sentimentala destul de agitata. Ea a fost casatorita 20 de luni cu Michael Jackson, formand una din cele mai controversate perechi ale momentului. Mai tarziu, s-a casatorit cu actorul Nicolas Cage, de care a divortat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon potrivit caruia cauza despartirii ar fi fost fanatismul lui Cage fata de tatal ei. Acum Lisa Marie e sotia unui producator muzical.

  • Nepoata lui Elvis, combinatia perfecta intre regele rock roll-ului si Priscilla Presley. Cat de frumoasa este tanara

related posts

Modifică setările cookies