Niciun parinte nu si-ar lasa copilul sa apara asa. Cum a socat Alison Gold, pustoaica de 11 ani supranumita noua Miley Cyrus


Alison Gold este o fetita de 11 ani din Statele Unite ale Americii care viseaza sa devina celebra. Pustoaica a mobilizat deja resursele parintilor, care au investit sume considerabile de bani in doua videoclipuri devenite virale pe internet.


UPDATE: Videoclipul lui Alison a fost interzis ulterior pe YouTube si sters de pe site-urile care au scris despre el. 

Va mai amintiti de Rebecca Black si de hit-ul ei, "Friday"? Ei bine, adolescenta care facea furori in urma cu 4 ani a fost inlocuita in topul celor mai socante si enervante personalitati americane, potrivit lui Perez Hilton. Cine detine noul titlu?

Ganditi-va la un mix intre Miley Cyrus, Lady Gaga si Kesha, la 11 ani. Asa am putea sa o caracterizam pe Alison Gold, care tocmai si-a lansat al doilea videoclip, "Shush up". Desi are o varsta atat de frageda, pustoaica surprinde prin precocitate si apare in tinute si ipostaze bizare, la care nu ne-am astepta nici de la artistele adulte si cu ani de cariera in spate.

In "Shush Up", Alison e imbracata in topuri sexy, care ii lasa abdomenul la vedere, e machiata mai ceva ca marile dive de la Hollywood, danseaza inconjurata de barbati musculosi si asistente obraznice si mimeaza o scena in care este executata pe scaunul electric din cauza comportamentului necorespunzator.

In plus, in finalul videoclipului ea se arunca de pe o cladire si se materializeaza intr-un lichid auriu, care se prelinge pe corpurile unor tineri dansatori. 

Prin scene de dans lasciv intre animatoare provocatoare si gesturi pe care niciun parinte nu si-ar dori sa le vada la copilul lui, Alison se transforma in persona non grata in State si isi atrage incetul cu incetul tot mai multe critici din partea celor care ii vad videoclipul.

VEDETI AICI IMAGINI DIN VIDEOCLIP. Asteptam sa ne spuneti ce parere aveti despre imagini. Credeti ca ii va calca pe urme lui Miley Cyrus? Vi se pare ca e normal sa se comporte asa la numai 11 ani?

related posts

Modifică setările cookies