Nicky Hilton s-a casatorit cu James Rothschild dupa o relatie de patru ani. Cat de frumoasa a fost mireasa


La sfarsitul saptamanii trecute, Nicky Hilton s-a casatorit cu James Rothschild in cadrul unei ceremonii exculsiviste care a avut loc la Kenginton Palace, in Londra.


Cea mai mare dintre surorile Hilton a purtat o creatie Valentino, in valoare de 77.000 de dolari, inspirata de rochiile de mireasa ale lui Middleton, Grace Kelly si Marie-Chantal, cu o trena, acoperita cu dantela.

Intr-o serie de fotografii postate pe contul de Instagram, Paris Hilton a dezvaluit cateva dintre pregatirile care au avut loc inaintea ceremoniei. 

Asa cum era de asteptat, atat Nicky, cat si Paris au purtat halate albe, inscriptionate cu mesajele "mireasa", respectiv "domnisoara de onoare".

La eveniment, Paris Hilon a purtat o rochie lunga, de culoare albastru marin, cu o banda de diamante in talie, coafura si machiajul fiind destul de naturale. 

"Sunt perfecti unul pentru celalalt. Sunt cei mai buni prieteni. Sunt atat de loiali unul altuia si atat de indragostiti. Sunt precum un print si o printesă", a spus Paris Hilton.

  • Nicky Hilton s-a casatorit cu James Rothschild dupa o relatie de patru ani. Cat de frumoasa a fost mireasa

related posts

Modifică setările cookies