Nicole Scherzinger, vedeta care este sexy in orice ipostaza. Cum a impresionat la cele mai recente aparitii


Fie ca este intr-o rochie eleganta de gala, intr-un outfit sexy de scena sau intr-un outfit casual de zi cu zi, Nicole Scherzinger arata fenomenal.


Nicole Scherzinger se mandreste cu o silueta perfecta si asta o face sa arate bine in orice s-ar imbraca. Vedeta nu trebuie sa apeleze la ttrucuri vestimentare pentru un look impecabil.

In ultimele zile, cantareata a avut ocazia sa isi arate si latura eleganta, si latura casual si in ambele ipostaze este la fel de sexy.

La un eveniment select care a avut loc la Royal Opera House Nicole si-a aratat latura gratioasa si feminina, aratand ca o adevarata diva intr-o eleganta rochie neagra, cu umerii goi, decoltata si accesorizata cu o curea aurie.

La petrecerea de dupa, Nicole si-a aratat latura mai sexy si salbatica, afisandu-se intr-un jumpsuit negru, extrem de decoltat.

La cea mai recenta aparitie, cantareata a impresionat cu un look simplu, dar cool, in care accesoriile au fost piesele de rezistenta ale outfitului. Palaria chic si ochelarii supradimensionati i-au oferit o aura de mister!

  • Nicole Scherzinger, vedeta care este sexy in orice ipostaza. Cum a impresionat la cele mai recente aparitii

related posts

Modifică setările cookies