Nimeni nu credea ca dragostea lor va rezista. Cupluri din showbizul romanesc care pareau imposibile


Au starnit adevarate controverse atunci cand s-a descoperit ca sunt impreuna si au fost urmariti de armate de paparazzi la fiecare iesire publica. Iata 4 dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton.


Ilie Nastase si Brigitte Sfat

Nu doar diferenta de varsta de 30 de ani dintre cei doi a facut numeroase sprancene sa se ridice. Detaliul care a facut fanii fostului tenisman sa se scandalizeze este ca actuala lui iubita este o fosta puscariasa. Brigitte, care printre multe altele a fost si model Playboy, si-a petrecut doi ani dupa gratii pentru talharie. Ilie Nastase nu s-a lasat insa speriat de acest amanunt din trecutul iubitei lui si relatia celor doi a ajuns deja la aniversarea de doi ani.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana

Si intre cei doi este o diferenta de 11 ani, dar nici varsta, nici faptul ca atunci cand l-a cunoscut pe milionar acesta era casatorit n-au oprit-o pe Adriana Bahmuteanu sa se indragosteasca si, ulterior, sa se casatoreasca cu Silviu Prigoana. Cuplul a trecut de atunci printr-un lung sir de despartiri si impacari cat se poate de publice. Dupa ce au stat despartiti mai bine de 8 luni si au ajuns chiar la tribunal atunci cand Adriana a plecat de acasa cu copiii lor, de Paste anul acesta cei doi s-au impacat si au promis sa nu se mai desparta.

Daniela Crudu si Mihai Costea

Fosta asistenta a lui Capatos si jucatorul stelist, ambii in varsta de 25 de ani, au demonstrat pe viu ce inseamna sintagma "dragoste cu nabadai". "Cruduta" s-a plans public in repetate randuri ca este agresata fizic de iubitul ei, ca la un moment dat chiar sa-l paraseasca. Intre timp cei doi s-au impacat si Daniela a renuntat la postul de asistenta TV intr-o emisiune de noapte.

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea

Un alt cuplu la despartirile si impacarile caruia a luat parte intreaga tara este cel compus din modelul Andreea Tonciu si fostul fotbalist Nicolae Mitea, ambii de 27 de ani. Se pare ca de cele mai multe ori conflictele dintre ei au izbucnit din cauza geloziei si temperamentului vulcanic al Andreei, carora Mitea le-a raspuns cu violenta. In pofida faptului ca nimeni nu mai stie de cate ori s-au despartit cei doi, relatia lor dureaza de mai bine de 4 ani.

  • Nimeni nu credea ca dragostea lor va rezista. Cupluri din showbizul romanesc care pareau imposibile

related posts

Modifică setările cookies