Noi reguli la Oscar 2021. Vestea primită de nominalizați din partea Academiei Americane de Film


Toți cineaștii și actorii nominalizați la Oscar 2021 au primit o scrisoare din partea Academiei Americane de Film în care au fost anunțați că regulile din acest an s-au schimbat.


Gala Premiilor Oscar 2021 va avea loc în format tradițional, la 25 aprilie 2021, în Los Angeles. Pentru prima dată în istoria sa, gala se va desfășura în două locuri: atât în locația tradițională, Dolby Theatre, cât și în Union Station, principala gară din Los Angeles (recepția invitaților). 

Prezența va fi fizică, însă cei care nu pot face deplasarea în LA, din cauza pandemiei, nu vor avea acces la gală prin intermediul aplicațiilor de video-conferință, au anunțat organizatorii în revista Deadline.

„Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu pot ajunge din cauza programului ori a neliniștii cauzate de călătorii, vrem să vă anunțăm că nu va exista opțiunea de a participa prin Zoom”, au declarat aceștia.

Organizatorii au adăugat că vor lua măsuri sporite de securitate sanitară pe durata evenimentului, pentru a crea un climat de siguranță pentru cei care vor asista fizic la gală.

Conform comunicatului oficial, în locurile de desfășurare a evenimentului vor exista echipe medicale care vor asigura testarea anti-Covid.

Oscar 2021 – ținuta obligatorie

Reprezentanții Academiei Americane de Film au precizat că pentru evenimentul din 25 aprilie, ținuta este obligatorie. Nominalizații la Premiile Oscar 2021 nu vor putea veni îmbrăcați casual, cum s-a întâmplat la Globurile de Aur.

„Ne propunem o fuziune de inspirație și aspirație, ceea ce, în cuvinte mai simple înseamnă că fomalul este chiar cool dacă vrei să mergi acolo, dar casualul nu este”, au transmis aceștia.

România, două șanse la Oscar 2021

Pentru prima dată în istoria sa, România a primit două nominalizări la Premiile Academiei Americane de Film. Documentarul „colectiv”, inspirat de tragicele evenimente de la clubul bucureștean Colectiv, a fost nominalizat la categoriile Cel mai bun documentar și Cel mai bun film într-o limbă străină.

Regizorul „colectiv”, Alexander Nanau, spune că nominalizarea la Oscar a documentarului este „o victorie a jurnalismului de investigație și a avertizorilor de integritate” și „un un tribut cinematografic adus victimelor și supraviețuitorilor”, conform G4Media.ro.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Battle Royale mai realist decât Call of Duty Warzone nu există - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 22

  • Noi reguli la Oscar 2021. Vestea primită de nominalizați din partea Academiei Americane de Film

related posts

Modifică setările cookies