Noua satena fatala de la Hollywood. Eiza Gonzalez, cu un decolteu abisal la premiera filmului "The Nice Guys"


Eiza Gonzalez atrage mereu atentia datorita look-ului proaspat, formelor de invidiat si tinutelor spectaculoase. De curand, a participat la premiera filmului "The Nice Guys" din Los Angeles si a impresionat intr-un catsuit cu decolteu amplu.


Iubitorii de seriale hispanice o stiu pe Eiza Gonzalez datorita rolurilor din "Lola, erase una vez", "Amores verdaderos" sau "Suena conmigo". Altii au citit ca Liam Hemsworth a inlocuit-o pe Miley Cyrus cu ea, imediat dupa ruperea logodnei.

Actrita mexicana in varsta de 25 de ani incearca sa-si faca un nume in Cetatea Filmului si, dincolo de scurta aventura pe care a avut-o cu actorul australian, a reusit sa semneze un contract pentru serialul "From Dusk till Dawn", creat de Robert Rodriguez.

In plus, a tot participat la auditii pentru productii de anvergura si a primit invitatii la premiere important, semn ca incepe sa-si atinga scopul si sa prezinte interes pentru presa. Cu un look pentru care multe modele ar putea sa o invidieze si talentul care a ajutat-o sa se faca ramercata in Mexic, Eiza are toate sansele sa reuseasca la Hollywood.

Drept dovada sta chiar faptul ca, desi inca nu este la fel de cunoscuta precum Shakira sau Michelle Rodriguez (alte vedete hispanice de succes), fotografii au fost cu obiectivele pe ea la premiera peliculei "The Nice Guys", unde a imbracat un catsuit cu decolteu amplu.Machiata si coafata atent, noua satena fatala de la Hollywood s-a lasat imortalizata din toate unghiurile, iar imaginile de mai jos o surprind in toata splendoarea:

  • Noua satena fatala de la Hollywood. Eiza Gonzalez, cu un decolteu abisal la premiera filmului The Nice Guys

related posts

Modifică setările cookies