Se spune ca a despartit multe familii, insa putini fotografi o surprind in inimitate. Cum arata Eiza Gonzalez nemachiata


Catalogata drept una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, Eiza Gonzalez este ,,acuzata", mai mult sau mai putin direct, ca ar fi stricat mult casnicii, cu frumusetea ei. Satena are un fizic superb, iar femeile din jurul ei par sa se simta amenintate de asta.


In varsta de 28 de ani, Eiza se bucura de succes mai mult datorita felului in care arata, decat a activitatii sale de actrita. Chiar si asa, a reusit sa bifeze cateva aparitii la Hollywood care au adus-o in atentia publicului, iar acum este invitata la majoritatea evenimentelor cinematografice.

 

#oscars2018 @ralphlauren + @chopard mexiCAN????????

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on

S-a spus despre ea ca i l-ar fi "furat" pe Liam Hemsworth lui Miley Cyrus, ca ar fi cochetat cu multi actori si chiar ca ar fi noua iubita a lui Josh Duhamel, fostul sot al lui Fergie.

Mereu impecabila, la iesirea din casa, Eiza apare foarte rar in ipostaze care nu au fost atent studiate dinainte. Fotografii din Los Angeles au reusit insa sa o surprinda nemachiata si imbracata in trening.

Desi este evident ca machiajul poate face minuni, indiferent de cat frumoasa este o vedeta, despre Eiza nu se poate spune ca nu este superba chiar si in momentele ei mai putin glamouroase.

Iubitorii de seriale hispanice o stiu pe Eiza Gonzalez datorita rolurilor din "Lola, erase una vez", "Amores verdaderos" sau "Suena conmigo".

  • Se spune ca a despartit multe familii, insa putini fotografi o surprind in inimitate. Cum arata Eiza Gonzalez nemachiata

related posts

Modifică setările cookies