Noul idol al femeilor! Cine e si cum reuseste noua senzatie de la Hollywood sa faca furori printre adolescente


Arata senzational, joaca in filme si are toate sansele sa devina urmatorul mare Casanova de la Hollywood. Adolescentele sunt deja topite dupa el si e lesne de inteles de ce il adora toate.


In caz ca nu stiati, Clint Eastwood a fost extrem de prolific ca tata, avand nu mai putin de 7 copii. Dintre acestia, doi sunt baieti, unul muzician si altul model si actor.

Scott Eastwood, pe numele sau intreg Scott Clinton Reeves Eastwood, fiul in varsta de 27 de ani al actorului, este unul dintre cei mai sexy barbati din Cetatea Filmului. Fiul pe care celebrul actor l-a avut cu o stewardesa face furori in Statele Unite ale Americii si primeste deja roluri peste roluri, calcandu-i pe urme tatalui sau.

Chiar daca este fiul lui Clint Eastwood, Scott spune ca niciodata nu s-a folosit de numele tatalui sau pentru a avansa: "Oamenii presupun ca am primit totul de-a gata, dar adevarul e exact pe dos. Am fost pe cont propriu tot timpul", a declarat el intr-un interviu.

Tanarul a inceput sa lucreze ca model inca din facultate, iar apoi a facut trecerea la actorie. A avut roluri episodice in filmele tatalui sau, "Flags of Our Fathers"(2006) si "Gran Torino" (2008), iar mai nou a marcat aparitii in "Fury" si "The longest ride".

Recent, Scott a fost surprins de paparazzi la o sesiune de sport, iar imaginile cu el fac deja inconjurul internetului, delectandu-le pe fane cu patratelele perfecte si corpul sculptat intens in sala de fitness. Iata de ce il iubesc femeile pe fiul lui Clint Eastwood.

  • Noul idol al femeilor! Cine e si cum reuseste noua senzatie de la Hollywood sa faca furori printre adolescente

related posts

Modifică setările cookies