Nu a mai putut sa tina secretul. Va deveni tata pentru a cincea oara... cu o fosta iubita


In urma cu putin timp, starul nominalizat la Oscar a dezvaluit ca va deveni din nou tata, pentru a cincea oara. Presa a aflat imediat adevarul din spatele acestei vesti.


Jude Law si cantareata in varsta de 23 de ani Catherine Harding vor deveni parinti, chiar daca nu mai formeaza actualmente un cuplu. Tanara este deja gravida in 5 luni, scriu cei de la DailyMail.

Potrivit presei internationale, Jude si Catherine au fost impreuna la inceputul anului, iar femeia ar fi locuit cu el timp de sase saptamani in Republica Ceha, unde starul filma pentru un nou proiect.

Cu toate ca actualmente cei doi nu mai formeaza un cuplu, prieteni apropiati ai lui Catherine spun ca tanara este incantata de faptul ca va deveni mama. Pozitia starului fata de acest eveniment din viata lui nu este cunoscuta, dar ce se stie e ca nu a mai putut tine secretul si a confirmat, prin intermediul reprezentantilor lui, ca va deveni tata: "Putem confirma ca Jude Law si Catherine Harding se pregatesc sa ureze bun venit pe lume unui copil in primavara anului viitor".

Desi nu mai formeaza un cuplu, ambii si-au luat angajamentul sa se ocupe de copil. Viitorii parinti considera ca acest subiect este unul intim si privat asa ca nu vor mai da alte declaratii. Va rugam sa-i respectati atat pe ei, cat si pe familiile lor si pe celelalte parti implicate", au mai scris reprezentantii celor doi.

Actorul mai are trei copii de 18, 12 si 13 ani cu fosta sotie, Sadie Frost, de care a divortat in 2003. Mai are inca o fetita de 5 ani cu modelul american Samantha Burke, care a aparut in viata lui dupa o scurta aventura pe care a avut-o cu mama ei in anul 2008.

related posts

Modifică setările cookies