Unul dintre cei mai sexy actori devine Dumbledore, din Harry Potter. Cine apare in rolul vrajitorului celebru


Harry Potter este seria de carti si filme care au fermecat o lume intreaga de copii, adolescenti, dar si adulti. Iar povestea continua, intr-un mod usor diferit, in seria "Fantastic Beasts and where to find them". Actiunea are loc inainte de nasterea lui Harry, iar celebrul vrajitor Dumbledore urmeaza sa fie vazut asa cum era in tinerete. Rolul va fi jucat de Jude Law.


Carismaticul actor in varsta de 44 de ani va putea fi urmarit in noul film din seria "Fantastic Beasts", iar fanii povestii cu vrajitori sunt incantati. Dupa ce finalul primului film, lansat la finalul anului 2016, l-a pus pe Jhonny Depp in rolul unui alt vrajitor, aparitia lui Jude Law nu poate fi decat inca o promisiune ca productia va umple cinematografele.

Seria va contine 5 filme, dupa ce primul a fost un succes, iar surprizele se pare ca se vor tine lant. 

"Jude Law" este un actor fenomenal de talentat, a carui munca am admira-o indelung si in sfarsit am ocazia sa lucrez cu el. Stiu ca va acoperi intr-un mod exceptional toate laturile personalitatii lui Albus Dumbledore asa cum JK Rowling dezvaluie ca sunt ele in prima parte a vietii personajului", a spus David Yates, regizorul celor doua productii discutate pana acum. 

 

#judelaw

A post shared by Jude Law (@lawjude) on

  • Unul dintre cei mai sexy actori devine Dumbledore, din Harry Potter. Cine apare in rolul vrajitorului celebru

related posts

Modifică setările cookies