Nu ai mai auzit nimic de el, desi a facut parte din cea mai celebra trupa romaneasca de baieti. Vezi cum arata acum simpaticul Viorel de la 3 Sud Est


Nu exista adolescent sau adolescenta in anul 2000 care sa nu asculte "Amintirile", "Ai plecat" sau "De ziua ta", adevarate hit-uri ale industriei muzicale de atunci. Lansate de una dintre cele mai mari trupe pop autohtone, 3 Sud Est, cantecele au marcat fara indoiala o generatie.


Dincolo de priza pe care o aveau melodiile lor la public, nici membrii formatiei constantene nu se puteau plange de lipsa de popularitate. Dimpotriva! Laurentiu, Mihai si Viorel se laudau cu cel mai mare fan club din tara si cu zeci de mii de fane in delir care colectionau poze si mergeau la concertele lor.

Ce s-a intamplat cu cei trei baieti care ne-au facut tuturor copilaria si adolescenta mai frumoasa si cum arata ei acum?

Despre Laurentiu Duta se stie deja faptul ca are un studio in care lucreaza de zor cu artisti difuzati la radio si pe posturile de specialitate, cea mai cunoscuta si populara colaboratoare a sa fiind Elena Gheorghe.

Despre Mihai si Viorel nu s-au mai auzit insa prea ult lucruri de la despartirea trupei si scurta reuniune pe care au facut-o special de dragul fanilor.

Dupa atatia ani de la ruptura, Viorel, membrul cu cel mai dezvoltat simt al umorului, a mai pus cateva kilograme, care nu il prind deloc rau.

Cu acelasi zambet pe care il avea si in perioada de glorie a trupei si probabil aceeasi energie, cantaretul primeste comentariile fanilor 3 Sud Est care ii urmaresc profilul de Facebook.

Desi au trecut atatia ani de cand nu l-am mai vazut alaturi de Laurentiu si Mihai, Viorel este aproape neschimbat, ceea ce nu poate decat sa ii bucure pe fanii lui.

Ai ascultat si tu 3 Sud Est in copilarie? Care era membrul tau preferat din cadrul trupei? Dar melodia?

Foto: Facebook

  • Nu ai mai auzit nimic de el, desi a facut parte din cea mai celebra trupa romaneasca de baieti. Vezi cum arata acum simpaticul Viorel de la 3 Sud Est

related posts

Modifică setările cookies