Nu aparea asa in serial. Cum arata acum Ayse din "Puterea Destinului", fara batic si cu un stil ultra modern


Telespectatorii fideli ai serialului "Puterea Destinului" stiu ca Ayse i-a fost alaturi Silei inca de la inceputul relatiei ei cu Boran si ca s-a transformat intr-o confidenta a acesteia. Naiva, dar cu un suflet mare, fata din casa Genco s-a transformat rapid intr-o preferata a publicului. Publicul din Romania a simpatizat-o peste masura, iar actrita pare sa fie la fel de adorabila si in viata reala.


Cea care joaca rolul acestui personaj indragit este Sinem Yaruk, care si-a facut debutul in lumea showbizului cu rolul din "Puterea Destinului". S-a nascut pe 4 septembrie 1985 in Diyarbakir si a reusit sa-si creeze o imagine in televiziune mai ales datorita aspectului ei fizic unic.

Bruneta, cu parul foarte cret, Sinem apare in "Puterea Destinului" imbracata in haine de tara, traditionale, si nu este machiata puternic, cu atat mai putin coafata pana la cel mai mic detaliu. Dimpotriva, pe micile ecrane etaleaza un look natural, care ii scoate in evidenta trasaturile.

In viata de zi cu zi insa, actrita se imbraca si se aranjeaza corespunzator varstei si adopta un stil mai contemporan. Isi lasa buclele libere si prefera articolele vestimentare moderne, asa cum veti vedea in imaginile de mai jos.

Iata cum arata simpatica Ayse atunci cand nu filmeaza:


related posts

Modifică setările cookies