Nu deageaba este atat de iubita! Gestul cu care Thalia si-a cucerit milioanele de fani din lumea intreaga


Thalia nu este numai un artist complet, ci si un om bun. Actrita in varsta de 46 de ani s-a implicat in numeroase randuri in acte carietate, iar fanii sunt cuceriti de candoarea si altuismul ei. 


Thalia n-a ramas indiferenta la tragedia care s-a abatut asupra Mexicului: trei cutremure, in doua zile, soldate cu sute de morti, mii de cladiri prabusite si daune materiale importante.
Cantareata si actrita mexicana s-a implicat si ea in ajutarea sinistratilor. Pe langa donatiile pe care le-a facut, Thalia a luat parte efectiv la actiunile de caritate. A impachetat paturi si haine sau alimente pentru cei care au ramas fara adapost din cauza seismelor. 
Thalia a postat pe Instagram un filmulet in care pare sa fie sufletul grupului generos din care face parte. 
 

"Caci cantand, inima salta de bucurie. Fiecare cutie este plina de dragoste, speranta si binecuvantari! Cantam cu multa dragoste" , a scris actrita pe contul sau de socializare. 

"Dumnezeu sa te ajute pentru inima ta buna! ", "Felicitari, Thalia! Esti frumoasa si speciala!", "Este foarte dragut gestul tau!"  sunt cateva dintre comentariile fanilor care o urmaresc pe Thalia pe Instagram. 


 

  • Nu deageaba este atat de iubita! Gestul cu care Thalia si-a cucerit milioanele de fani din lumea intreaga

related posts

Modifică setările cookies