Nu degeaba e considerata una dintre cele mai stilate si frumoase printese din lume. Cat de draguta este Leonor a Spaniei


Printesa Leonor a Spaniei a implinit 12 ani, iar potrivit traditiei, Casa Regala a Spanieia dat publicitatii un nou potrtret oficial al micutei. 


Leonor este fiica cea mare a Regelui Spaniei, Felipe si a Reginei Letizia. De o frumusete coplesitoarea, ea este considerata una dintre cele mai stilate fetite din lume si pare sa-i mosteneasca trasaturile superbei sale mame.  

In portretul oficial, Leonor poarta o rochita rosie, cu fluturi brodati, are parul strans intr-o impletitura fina, care-i evidentiaza trasaturile frumoase si delicate si zambeste fericita. 


Leonor seama izbitor cu sora sa, infanta Sofia, care este cu 2 ani ami mica.

In fiecare an, Casa Regala a Spaniei obisnuieste sa dea publicitatii un portret oficial  cu membrii Familei Regale, la aniversarea acestora. Leonor este mostenitoarea de drept a tronului, ea fiind cea care le va lua locul parintilor sai la conducerea Spaniei, atunci cand acestia se vor retrage. 


Vezi mai multe imagini superbe de familie in GALERIA FOTO de mai jos: 
 

  • Nu degeaba e considerata una dintre cele mai stilate si frumoase printese din lume. Cat de draguta este Leonor a Spaniei

related posts

Modifică setările cookies