Nu le dadea nimeni o sansa impreuna, iar acum sunt parinti. Cheryl si Liam Payne au un baietel impreuna


Au ascuns sarcina de ochii presei, iar apoi i-au lasat pe fani sa speculeze pe seama acestui subiect. De abia in momentul in care nu si-a mai putut ascunde burtica, Cheryl a marturisit ca asteapta primul ei copil cu iubitul ei cu 10 ani mai tanar.


Cheryl si Liam Payne sunt in culmea fericirii: au devenit parintii unui baietel superb. Celebrul cuplu britanic a refuzat cateva oferte super avantajoase de a publica primele imagini cu copilul in reviste cunoscute. " Au primit super ofere din Marea Britanie si din Statele Unite, insa le-au refuzat, pentru ca cel mai mult conteaza intimitatea copilului", a spus o sursa apropiata cuplului.

Cei doi nu s-au hotarat inca la un nume pentru baietelul lor. "Desi inca nu are un nume, topeste inimile celor din jur. Suntem indragostiti nebuneste de el si foarte fericiti ca a aparut in viata noastra", a spus Cheryl.

Casatorita in trecut de doua ori, cu Ashley Cole si cu afaceristul Jean Bernard Fernandez Versini, Cheryl pare acum mai fericita ca niciodata si nu pare sa aiba nimic de ascuns in fata fanilor sai. Atat contul ei de Instagram cat si al lui Liam sunt pline de fotografii in care apar impreuna.

 
Liam este cel care a decis sa sparga linistea si a acordat un interviu despre iubita sa. "Am cea mai frumoasa iubita din lume, este absolut uimitoare. A fost fata visurilor mele inca de cand eram mai tanar. Este un as. Este minunata, o persoana minunata si este uimitor faptul ca poti avea pe cineva alaturi de care sa imparti atatea lucruri in comun, cineva care a facut pasi mai importanti decat mine. Cariera ei solo este uimitoare. Are deja 14 ani in industrie.", a povestit Liam pentru cei de la Rollercoaster.
 
In acelasi timp, fostul membru al trupei One Direction a marturisit ca este foarte fericit alaturi de Cheryl, dar ca inca mai are de invatat: "Am abia 23 de ani".


 
Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand Liam avea 14 ani, iar Cheryl 26, carierele lor, dar si viata personala aflandu-se la poluri opuse in acea perioada.Casatorita in trecut de doua ori, cu Ashley Cole si cu afaceristul Jean Bernard Fernandez Versini, Cheryl pare acum mai fericita ca niciodata si nu pare sa aiba nimic de ascuns in fata fanilor sai. Atat contul ei de Instagram cat si al lui Liam sunt pline de fotografii in care apar impreuna.
 
Liam este cel care a decis sa sparga linistea si a acordat un interviu despre iubita sa. "Am cea mai frumoasa iubita din lume, este absolut uimitoare. A fost fata visurilor mele inca de cand eram mai tanar. Este un as. Este minunata, o persoana minunata si este uimitor faptul ca poti avea pe cineva alaturi de care sa imparti atatea lucruri in comun, cineva care a facut pasi mai importanti decat mine. Cariera ei solo este uimitoare. Are deja 14 ani in industrie", a povestit Liam pentru cei de la Rollercoaster.

 
In acelasi timp, fostul membru al trupei One Direction a marturisit ca este foarte fericit alaturi de Cheryl, dar ca inca mai are de invatat: "Am abia 23 de ani".
 
Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand Liam avea 14 ani, iar Cheryl 26, carierele lor, dar si viata personala aflandu-se la poluri opuse in acea perioada.

  • Nu le dadea nimeni o sansa impreuna, iar acum sunt parinti. Cheryl si Liam Payne au un baietel impreuna

related posts

Modifică setările cookies