Nu mai divorteaza. Ce actrita celebra ii mai acorda o sansa sotului


S-au intalnit sa discute termenii divortului si au sfarsit prin a se impaca. Ce cuplu si-a mai acordat o sansa pentru a-si creste impreuna copilul.


Dupa ce in luna ianuarie a acestui an si-a anuntat divortul, potrivit dailymail.co.uk Hilary Duff bate in retragere in momentul de fata si se pare ca a hotarat sa ii mai acorde o sansa sotului ei, Mike Comrie.

Potrivit unor surse din apropierea cuplului, decizia a fost luata in urma cu cateva zile, in timpul calatoriei in Bahamas, locul in care urmau sa discute punctual termenii divortului.

CITESTE SI Cele mai frecvente sapte greseli intr-o dieta

Se pare insa ca zilele petrecute impreuna intr-un peisaj de vis i-au determinat pe acestia sa se razgandeasca si sa mai dea o sansa relatiei lor, mai ales ca trebuie sa-si creasca impreuna fiul in varsta de doi ani, care are nevoie de grija si prezenta ambilor parinti.

"Hilary si Mike s-au impacat cand au fost impreuna in Bahamas. Mike a implorat-o pe Hilary sa-i mai acorde o sansa." a declarat o sursa din apropierea cuplului. Se pare ca partenerul ei in varsta de 33 de ani a fost destul de convingator, avand in vedere ca actrita a hotarat sa-i mai acorde o sansa.

related posts

Modifică setările cookies