Nunta prințesei Eugenie, mai fastuoasă decât a lui Harry cu Meghan. Ce se va întâmpla la eveniment


 
A mai rămas mai puțin de o lună până la nunta prințesei Eugenie, care se anunță mai fastuoasă ca cea a vărului său, prințul Harry, cu Meghan Markle.


Prințesa Eugenie de York (28 de ani) este fiica cea mai mică a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic și, pe 12 octombrie, urmează să se căsătorescă cu logodnicul ei, Jack Brooksbank. 

Foto: Getty

Evenimentul, la care vor participa mai mult de 1200 de persoane, va fi sărbătorit pe parcursul a două zile, cele mai recente știri descriind nunta lui Eugenie drept mai impresionantă decât cea lui Harry și Meghan.

Conform Sunday Times, pe 12 octombrie, la Castelul Windsor va avea loc o recepție, invitaților cerându-li-se o ținută la patru ace. În ziua următoare, distracția va continua într-un decor mai relaxat, într-o atmosferă de carnaval, în care se vor regăsi inclusiv mașinuțe ”bușitoare”, standuri cu mâncare și cockteiluri sau carusele colorate.

Eugenie și Jack au ales să se căsătorească la Windsor, locul în care a copilărie mireasa. Fanii vor recunoaște capela St George a castelului - este același loc în care Harry și Meghan și-au legat destinele în luna mai a acestui an.

Conform ultimelor știri, măsurile de securitate pentru această nuntă vor costa aproximativ 2 milioane de lire sterline, Eugenie și Jack având în program o defilare cu trăsura prin centrul orașului, ceea ce înseamnă că forțele de ordine vor fi desfășurate de-a lungul întregului traseu. 

Nepoata Reginei a invitat 1200 de persoane pentru se bucura alături de ea la evenimentul de la Castelul Windsor, acestea putând urmări sosirea familiei regale și asculta ceremonia religioasă în direct. De asemenea, vor vedea cum mirele și mireasa vor părăsi capela în calitate de cuplu căsătorit.

Ca și la nunta lui Meghan, domnișoară de onoare va fi prințesa Charlotte, fiica lui William și Kate, alături de fetița lui Robbie Williams. Prințul George va și el, de asemenea, paj.

Deși lista invitaților la petrecere este ținută secretă până în ultima zi, sunt așteptați mulți membri ai familiei regale, inclusiv Regina și Prințul Philip, Prințul William și Kate, dar și Prințul Harry și Meghan.

Dintre vedete, nu vor lipsi de la nunta prințesei Eugenie Ed Sheeran, Ellie Goulding sau Robbie Williams.

  • Nunta prințesei Eugenie, mai fastuoasă decât a lui Harry cu Meghan. Ce se va întâmpla la eveniment

related posts

Modifică setările cookies