O mai stii? Cum arata si prin ce trece Kate del Castillo, actrita care a facut furori in "Minciuna" si "Regina Sudului"


Este fiica unuia dintre cei mai mari actori mexicani si, la 43 de ani, se poate lauda cu o cariera extraordinara. Chiar si asa, Kate del Castillo trece prin momente dificile si e implicata intr-un mare scandal.


Potrivit presei de peste ocean, Kate ar fi avut o legatura cu Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din America, evadat si apoi prins de autoritatile mexicane.

Se spune ca in perioada in care ar fi fost liber, actrita de telenovele i-a facilitat lui Sean Penn contactul cu infractorul, astfel incat actorul de la Hollywood sa-i poata lua un interviu. Mai mult decat atat, se spune ca cei doi ar fi vorbit indelung despre povestea de viata a lui "El Chapo", intrucat ar vrea sa creeze un serial despre viata lui.

Exista chiar guri rele care spun ca del Castillo a flirtat chiar cu traficantul si ca relatia lor ar fi fost de alta natura. Reactia actritei? "Va multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati aratat de-a lungul ultimelor zile. Nu ma mira cu multi au ales sa inventeze si sa spuna lucruri neadevarate doar pentru a obtine un titlu de scandal. Abia astept sa va spun partea mea de poveste", a scris ea pe Twitter.

 

Qué placer! Mis respetados y admirados @lostigresdelnorte #jorgehernandez #hernanhernandez #napa que maravilla de día!

A photo posted by Kate del Castillo (@katedelcastillo) on


Kate del Castillo, una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele mexicane, a avut pana recent toate motivele sa se laude cu reusitele ei de pana acum. Pe langa serialele de succes in care a jucat, Kate s-a remarcat si in teatru si in 2011 a fost inclusa in doua liste importante "25 cele mai influente femei" si "50 cei mai frumosi oameni din lume" de catre editia spaniola a revistei "People". In plus, actrita a fost desemnata Ambasadoare a Comisiei Mexicane pentru Drepturile Omului.

Acum, ea va trebui sa-si curete imaginea dupa ce numele i-a fost asociat cu al unuia dintre cei mai mari infractori din Mexic.

  • O mai stii? Cum arata si prin ce trece Kate del Castillo, actrita care a facut furori in Minciuna si Regina Sudului

related posts

Modifică setările cookies