O mai stii pe Fefe din "Inima de Tigan"? Vezi cat de tare s-a schimbat de la incheierea filmarilor pentru serial si cum arata acum


Adina Galupa a fost pustoaica minune care a facut furori inca de la primul ei serial, "Iubire ca in filme". Rebela, nonconformista si mereu plina de viata, ea a dat viata unor personaje care mai de care mai colorate, care au atras mereu atentia publicului.


Adina s-a nascut la Bucuresti, iar in copilarie si-a dorit sa devina gropar deoarece i se parea o meserie foarte interesanta de vreme ce groparul era ultima persoana care vede persoana decedata.

Mai tarziu insa, ea si-a descoperit pasiunea pentru actoria, pe care a impartasit-o prima data cu publicul larg dupa ce a jucat in telefilmul "Visuri otravite", alaturi de Maia Morgenstern si Serban Ionescu.

In 2006 a interpretat-o pe Ana in "A doua sansa", dar si pe Raluca Ionescu in "Iubire ca in filme" si astfel a inceput colaborarea cu MediaPro. Au urmat "Inima de tigan", "Regina" , "Aniela" si "Iubire si onoare", pentru ca mai apoi sa apara in "S-a furat mireasa" alaturi de Jojo si "Loverboy".

In "Inima de tigan" insa, unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii romanesti, ea a dat viata personajului Felicia "Fefe" Dumbrava, o tanara studenta la Jurnalism si sora mai mica a Irinei.

Fefe era rebela familiei si o nonconformista declarata, care nu putea suporta severitatea tatalui ei si facea tot ce putea pentru a sfida pe toata lumea. Cu un look excentric, ea a facut senzatie printre telespectatori si si-a creat un fan club considerabil.

 

Din look-ul usor bizar de atunci nu a mai ramas nimic insa, drept dovada stand pozele facute la Gala Premiilor Gopo, unde Adina a aparut mai eleganta ca niciodata.

Ce parere ai despre look-ul ei de acum? Iti place mai mult cum arata coafata si aranjata asa decat cum arata ca Fefe?

  • O mai stii pe Fefe din Inima de Tigan ? Vezi cat de tare s-a schimbat de la incheierea filmarilor pentru serial si cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies