O mai stii pe Latiffa din Clona? Cum arata actrita la 12 ani de la incheierea telenovelei-fenomen


Cei care au urmarit "Clona" stiu ca Latiffa era verisoara cuminte si credincioasa a lui Jade, care incerca sa o ajute pe aceasta de fiecare data cand avea probleme. Indragita de public, ea a fost adusa la viata de actrita Leticia Sabatella, una dintre cele mai talentate din Brazilia.


Pana la interpretarea Latiffei, Leticia a jucat in alte 13 seriale de televiziune si 5 filme, printre care "Porto dos Milagres", "a Muralha", "Torre de Babel", "Agosto", "Decisao", "Bela Donna" sau "A Turma do Perere". Acestea au recomandat-o pentru acest rol si i-au garantat un loc fruntas in topul actritelor care si-au incercat norocul la auditii.

Ne-a facut sa radem si sa plangem alaturi de ea, sa trecem de la agonie la extraz, iar pentru rolul din "Clona", Leticia a castigat doua premii pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Si le merita! 

De la "Clona" si pana in prezent ea a jucat in 16 productii televizate, cea mai recenta fiind "Sessão de Terapia", semn ca producatorii si regizorii nu au putut sa nege talentul si nici sa-i refuze oportunitatea de a-i incanta pe telespectatori. Ea nu a stat insa in tot acest timp departe nici de film, aparand in 11 productii si incantandu-si fanii si pe marile ecrane, in aceeasi masura in care o face pe cele mici.

In plus, pentru cei care vor sa o vada de aproape, ea a pregatit un proiect-surpriza care va incepe spre finalul acestei luni, cand va aparea intr-o piesa de teatru alaturi de doi mari actori brazilieni, care vor da viata celor mai celebre personaje din tragediile Greciei Antice. 

Leticia este aproape neschimbata, chiar daca au trecut atatia ani de cand noi nu am mai vazut-o si va lasam un interviu recent, in care sa ii admirati frumusetea si talentul si sa va convingeti ca arata perfect:


related posts

Modifică setările cookies