O mai stii pe Rubi? Drama celei mai frumoase actrite din Mexic. Vezi cum arata la 10 ani de la sfarsitul telenovelei


Nu exista roman care sa nu fi vazut macar un episod din telenovela Rubi, care spunea povestea unei femei lipsite de scrupule, care ar fi fost capabila de orice pentru a-si atinge scopurile.


Constienta de frumusetea sa rapitoare, tanara ii controla pe toti cei din jurul ei si calca pe cadavre pentru a se asigura ca duce viata plina de lux pe care nu si-a permis-o niciodata.

La fel de constienta de frumusetea ei si in viata reala, Barbara Mori si-a inceput cariera ca model la varsta de 14 ani, dupa ce a fost descoperita de un celebru designer mexican. Dornica sa-si creeze un nume in showbiz, ea a inceput sa faca ore de actorie si a obtinut astfel primul rol in telenovela "Al norte del corazon".

Ruby, cu posteriorul cat al lui Kim Kardashian. Iluzia optica pe care nimeni nu a observat-o la prima vedere - FOTO

Dupa cateva aparitii episodice si secundare, ea a dat lovitura cu "Rubi", un proiect urmarit in intreaga lume. Startul ca vedeta internationala fiind dat, Barbara a inceput sa semneze contracte pentru lung-metraje, videoclipuri si reclame, creandu-si un adevarat nume in industrie.

Desi in plan profesional lucrurile mergeau ca unse pentru ea, in plan personal viata nu era la fel de roz insa. Dupa o relatie neoficializata cu actorul Sergio Mayer, un copil si o despartire, Barbara a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare, care afecteaza milioane de femei din intreaga lume: cancerul mamar.

Depistat la timp, a putut fi invins cu tratamentele potrivite, transformand-o pe Mori intr-o supravietuitoare mandra care le vorbeste acum fanelor despre experienta dura prin care a trecut.

La 36 de ani, Barbara este de o frumusete rapitoare si recunoasteca uneori iese in club alaturi de fiul ei, care petrece mai mult de 70% din an in Statele Unite, unde tatal lui l-a inscris intr-un colegiu militar particular. 

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Ce parere ai despre felul in care arata vedeta din "Rubi"? Ti se pare ca s-a schimbat de la terminarea telenovelei si pana acum?

  • O mai stii pe Rubi? Drama celei mai frumoase actrite din Mexic. Vezi cum arata la 10 ani de la sfarsitul telenovelei

related posts

Modifică setările cookies