O mai stii pe secretara oxigenata din "Betty cea urata"? Cum arata Patricia ACUM, la 45 de ani


"Marceee!" este probabil cea mai cunoscuta replica a sa, iar porecla Oxigenata este cea care a transformat-o intr-un adevarat icon al serialelor latino-americane: secretara enervanta care il spioneaza pe iubitul celei mai bune prietene a ei.


Telenovela “Betty cea urata” a fost o incredibila rampa de lansare pentru o serie de actori columbieni care au devenit cunoscuti in intreaga lume dupa terminarea proiectului. Printre ei si Lorna Cepeda, fosta Paz, cea care a dat viata personajului Patricia Manterola, secretara angajata pe pile cu scopul de a-l urmari pe seful ei, iubitul celei mai bune prietene.

Rautacioasa, incapabila sa duca vreun ordin la bun sfarsit, ingropata in datorii si interesata pana peste masura, Patricia a incercat sa scape de toate problemele flirtand cu un alt cunoscut om de afaceri si chiar cu Nicolas, prietenul tocilar al lui Betty.

 

Buenas noches a todos!!! Los quiero!!! ????????❤️❤️

A photo posted by lornacepeda (@lornacepeda) on


Lorna, cea care a jucat rolul secretarei detestate de toate celelalte angajate ale firmei Ecomoda este o actrita columbiana care si-a inceput cariera in 1998 si care a decshis calea catre actorie in familia ei, sora mai mica, Angie Cepeda (Fiorella), devenind peste cativa ani la randul ei cunoscuta.

 

Feliz dia! Desde el set! #eltesoro

A photo posted by lornacepeda (@lornacepeda) on

  • O mai stii pe secretara oxigenata din Betty cea urata ? Cum arata Patricia ACUM, la 45 de ani

related posts

Modifică setările cookies