O mai tii minte pe Anemona de la A.S.I.A? Uite prin ce transformare spectaculoasa a trecut si cum arata acum


Trupa A.S.I.A a lansat unele dintre cele mai cunoscute hit-uri din muzica romaneasca a anilor ’90. Cantata de Anca, Sorana, Irina si Anemona, melodia “Inima mea” este inca recunoscuta de generatii intregi.


Trupa A.S.I.A s-a lansat in anul 1999 si s-a despartit in 2006, dupa ce in interiorul grupului au fost efectuate cateva schimbari de componenta.

Daca dupa plecarea Anemonei s-a organizat un concurs numit “Alege A.S.IA.” in urma caruia Alina a fost cooptata sa ocupe pozitia vacanta, celelalte membre au fost aduse de impresarii care nu voiau s alase trupa sa moara.

Andra in ipostaze ineditede! Uite imaginile pe care nu le-ai vazut in videoclipul 'K la meteo' - VIDEO

Anemona Niculescu a fost prima membra care a parasit trupa, ea dorindu-si la vremea respectiva sa creasca pe plan profesional. Dupa ce a jucat intr-o cunoscuta telenovela insa, fanii nu au mai auzit nimic de ea, vedeta intrand intr-un con de umbra.

Recent insa ea a reaparut in atentia jurnalistilor, anuntand ca va fi implicata intr-un nou proiect televizat in care crede foarte mult. Pozand alaturi de frumoasa si talentata Lora, Anemona si-a etalat o schimbare de stil, vopsindu-si parul blond si mandrindu-se cu o silueta voluptoasa.

Iti mai aminteai de Anemona? Ce parere ai despre infatisarea ei?

  • O mai tii minte pe Anemona de la A.S.I.A? Uite prin ce transformare spectaculoasa a trecut si cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies