O printesa a zilelor noastre. Cat de moderna si senzuala a fost Charlene la un eveniment monden din Monaco


Recent, Printesa Charlene si Printul Albert au participat impreuna la Festivalul Telelviziunii din Monaco si au atras bliturile fotografilor mai ceva ca niste magneti. Mai ales fosta sportiva i-a impresionat pe angajatii publicatiilor mondene.


Eleganta si totusi sexy, Charlene a pasit pe covorul rosu al evenimentului monden imnracata intr-o rochie alba si mulata, care i-a scos in evidenta silueta zvelta. Cu bijuterii scumpe si un machiaj de seara indraznet, ea a demonstrat ca nu degeaba se spune ca reinventeaza stilul printeselor din secolul 21.

Desi in mod normal eticheta fata de reprezentantii Caselor Regale Europene este foarte stricta, printii si printesele neputand fi atinsi cu usurinta, Charlene si Albert au dat dovada de deschidere fata de cei rpezenti la eveniment si au pozat alaturi de ei, in multe cadre imbratisandu-i chiar.

Bineinteles, toti au vrut un cadru alaturi de Charlene, care a devenit mamica de curand, dar care arata senzational la fiecare aparitie publica.

Fosta campioana la inot, Printesa a condus echipa nationala a Africii de Sud in proba de 4 ori 100 pe locul 5 la Olimpiada din Sydney, din 2000. Fizicul ei fara cusur a atras atentia Printului Albert al II-lea de Monaco, si cei doi au inceput o poveste de dragoste care a culminat cu o nunta de basm, in 2011.

  • O printesa a zilelor noastre. Cat de moderna si senzuala a fost Charlene la un eveniment monden din Monaco

related posts

Modifică setările cookies