O stii pe Argentina din "Inima de Tigan"? Vezi transformarea radicala prin care a trecut de la incheierea filmarilor pentru serial si cum arata acum


Nu a existat roman care sa nu fi vazut cel putin un episod din "Inima de tigan”" o productie MediaPro Pictures care a revolutionat piata telenovelelor din Romania.


"Inima de tigan" spunea povestea Irinei (Andreea Ibacka) si a lui Codrut (Denis Stefan), doi tineri care apartin unor lumi diferite, dar care fac orice pentru a fi impreuna desi potrivit legilor tiganesti, lui Codrut ii este promisa Roza (Nicoleta Luciu).

Dupa un scenariu original, telenovela le-a prezentar telespectatorilor, in premiera in Romania intr-o productie de gen, o lume inspirata din realitatea cotidiana.

Alaturi de importante nume ale cinematografiei romanesti (Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Carmen Tanase, Eugen Cristea, Vladimir Gaitan, Natasa Raab, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Mihai Calin sau Dorel Visan) si-au facut debutul si actori mai putin cunoscuti, care au ocupat rapid primele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor, printre care si Raluca Tataru.

Ea a interpretat rolul Argentinei, sora lui Codrut si fiica Bulibasei Aurica despre care se spunea ca e grasa si foarte mancacioasa. Din aceasta cauza, mama ei era speriata ca nu o sa se marite.

In plus, Argentina ar fi vrut sa mearga si ea la scoala, ca fratele mai mare, dar Bulibasa nu a fost de acord pentru ca "orasul te invata numai la prostii". Astfel, Argentina s-a limitat sa ia, in fiecare zi, lectii de romana si aritmetica cu Cristofor, Consigliere in satra.

Dupa incheierea filmarilor pentru "Inima de Tigan", despre Raluca Tataru nu s-a mai auzit nimic, fanii intrebandu-se ce s-a intamplat cu actrita care a dat viata personajului atat de popular. De atunci si pana in prezent, vedeta a trecut printr-o schimbare de look totala si a slabit extrem de mult.

Supla, ea a fost surprinsa la anuiversarea postului AcasaTV intr-o forma de milioane, iar pozele de pe Facebook-ul personal sustin inca o data transformarea.

Tu ce parere ai despre look-ul actual? I se potriveste mai bine decat cel pe care il avea in timpul filmarilor?

  • O stii pe Argentina din Inima de Tigan ? Vezi transformarea radicala prin care a trecut de la incheierea filmarilor pentru serial si cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies