Oana Ionita are un nou look. Ce schimbare si-a facut vedeta in timpul concursului de la Dansez pentru tine


Vedeta care lupta alaturi de Ali in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine a renuntat la vechea coafura, iar acum surprinde cu un nou look.


Oana Ionita, cea care lupta in acest sezon pe ringul de dans alaturi de Ali Kovacs Stoica, are un nou look. Oana a renuntat la parul lung si a adoptat o tunsoare bob care o prinde de minune si ii pune în evidenta trasaturile jucause. „Imi doream de mult timp o schimbare de look, iar in momentul in care am primit propunerea, am acceptat-o cu drag. Ma simt mai energica si parca seman mai mult cu fetita mea, Isabel”, a declarat frumoasa blonda.

 


Oana nu s-a mai tuns atat de scurt din 2006, iar dovada că schimbarea este una de proportii sta in faptul ca era cat pe ce sa nu mai fie primita in Buftea, la repetitii. „Am avut cateva probleme la intrarea în Buftea, cand a trebuit să-i conving că eu sunt. Apoi, la emisiune, colegii nu m-au recunoscut, iar cand l-am interpretat pe Robin Hood puteam fi la fel de convingatoare si fara peruca”, a povestit Oana amuzata.
 

  • Oana Ionita are un nou look. Ce schimbare si-a facut vedeta in timpul concursului de la Dansez pentru tine

related posts

Modifică setările cookies