Oana Zavoranu, atac dur la adresa sotiei lui Pepe. Cum a jignit-o pe o retea de socializare


Oana Zavoanu tine la suparare si nu iarta, iar peste despartirea de Pepe nu a trecut nici dupa 6 ani. Cel putin asta a demonstrat recent, cand a inceput sa o jigneasca pe Instagram pe Raluca Pastrama, actuala sotie a lui Pepe. 


Scandalul din social media a pornit in momentul in care un fan i-a postat Oanei urmatorul comentariu “Ce frustrat e iubi tau cand aude numele lui Pepe”. Vedeta a luat foc instant si i-a raspuns: “crezi cumva ca iapa lui pascu este fericita cand aude numele Oana?”, jignind-o pe Raluca, actuala sotie a lui Pepe, cea cu care are doi copii. 


 

Feeling powerful with my baby girl????????????

A post shared by alex (@alex.ashraf) onNici sotul Oanei, Alex Ashraf, nu s-a putut abtine si a revenit cu o explicatie: “gagico, nu sunt frustrat, doar ca ce e trecut e trecut, asa ca nu are ce sa caute acest nume in live-urile noastre”.

Scandalul din social media nu s-a terminat aici, iar un fan a tinut sa puna si el paie pe foc: “ca bine ai zis-o aici Oana!!! Nu am nimic cu Pepe, e un artist talentat si iubit de public, dar in ceea ce priveste "iapa" aia de nevasta-sa, ai pus punctul pe "i" aici Oana !!! Asa e, eu nu stiu cum a putut Pepe sa o ia de sotie pe urata aia. Eu nu pot intelege cum de o vede el frumoasa ca parca e urangutan, cimpanzeu, o rasa ...rara”.
Toate discutiile s-au purtat la o superba poza cu noul pisoi al Oanei Razvoranu. Vedeta s-a hotarat sa isi ia un nou pisoi din aceeasi rasa cu Marty, motanul care a murit acum mai bine de doi ani si pe care vedeta a spus ca l-a iubit mai mult decat pe propria ei mama. Noul pisoi a fost numit Prince JayZ.

  • Oana Zavoranu, atac dur la adresa sotiei lui Pepe. Cum a jignit-o pe o retea de socializare

related posts

Modifică setările cookies