Oana Zavoranu isi da in judecata fostul sot dupa 7 ani de la divort. Cu ce a suparat-o si ce suma vrea sa obtina


Oana Zăvoranu pare să adore scandalurile. Recent, vedeta și-a dat în judecată fostul soț pe motiv că i-a stricat imaginea și îi cere despăgubiri în valoare de jumătate de milion de euro.


Deși au divorțat cu șapte ani în urmă, Oana Zăvoranu refuză să își lase fostul soț în pace. În 2011, Pepe a dat-o în judecată pe motiv că înainte de a divorța i-a luat dintr-un seifsuma de 75.000 de euro și i-a vandalizat casa. Procesul a durat 4 ani și abia în 2015 s-a finalizat și Oana a avut câștig de cauză.
Trei ani mai târziu, Oana s-a hotărât să îl dea în judecată pe motiv că, în tot acest timp, nu a făcut altceva decât să îi strice imaginea și îi cere despăgubiri în valoare de 500.000 de euro.

Povestea dintre Pepe și Oana pare să nu aibă sfârșit deși amândoi s-au recăsătorit. Pepe are deja și doi copii, de 5 și 2 ani, iar Oana s-a căsătorit în secret în vara anului trecut cu Alex Ashraf, care este cu 14 ani mai tânăr decât ea.


 

Iubirea adevarata este aproape imposibil de gasit... Dar EU , am gasit-o! Si o iubesc ! Iubesc iubirea ce o simt fata de sotul meu , si nu vreau sa imi imaginez ce as fi facut fara ea...fara iubirea lui in viata mea ! Pentru ca il am pe EL , nu ma abat de la ceea ce e pus de-o parte , pentru MINE ! Tu esti puterea mea ! La tine ma gandesc cand am nevoie ! Noi nu avem nevoie de zile speciale pentru iubire ! Noi suntem iubirea !...iar dragostea adevarata , arata ca noi si trairile noastre ...! Este FRUMOASA SI PUTERNICA CA NOI ! Te iubesc A-UL MEU MALE !...si stim numai noi , ceea ce trebuie sa stim si suntem cei mai norocosi ca nu e nevoie sa explicam la nimeni ! ♥️???????????? June 16 is LOVE ! www.oanazavoranu.com Link in bio ! ☎️: 0729.202.202 #june16 #oanazavoranu #gorgeousgirlswearjune16♊️ #love #mylove #couple #strenght #strong #perfume #beauty #onelifeclinicamedicala

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) onPe plan profesional, Oana se bucură de succes. Recent, ea și-a lansat un parfum care îi poartă semnătura și care se vinde foarte bine. Vedeta a anunțat pe rețelele ei de socializare că pe stoc mai sunt doar 250 de sticluțe: “Este cadoul meu de Paște, pentru voi, toți cei care iubiți parfumurile, așa cum le iubesc eu!”.

related posts

Modifică setările cookies