Fosta membra a trupei t.A.T.u, data in judecata de manager. Care este motivul pentru care ii cere daune de milioane de euro


Trupa t.A.T.u a beneficiat de una dintre cele mai elaborate campanii de marketing din istoria muzicii, avantaj ce le-a propulsat pe cele doua membre in atentia publicului international. Se pare insa ca omul care a fost in spatele strategiei o da in judecata pe una dintre membre, cerand daune de milioane de euro.


Conform TMZ, Tristram Buckley cere suma uimitoare de 20 de milioane de euro Lenei Katina (membra roscata a grupului), sustinand ca el a readus-o pe picioare in industria muzicala si ca tot el a fost cel care le-a ajutat pe fetele de la t.A.T.u sa redevina o forta in showbiz.

Buckley a fost managerul Lenei in perioada 2012-2013 si sustine ca datorita lui a fost posibila reuniunea dintre ea si Julia Volkova, care a avut scopul de a reconstrui imaginea clientei sale. Din pacate pentru Buckley, contractul cu artista a fost incheiat la scurt timp dupa ce aceasta a avut iar succes si el nu a fost recompensat pentru efortul depus.

Mai mult, conform TMZ, Buckley afirma ca a fost nevoit sa recreeze complet imaginea Lenei pentru ca tanara era "aroganta si rautacioasa cu fanii", iar cariera ei ar fi stagnat daca nu ar fi urmat strategia lui. Acum Buckley cere daune pentru terminarea prematura a contractului, frauda, defaimare si multe altele, totalul fiind de 20 de milioane de dolari.

Noul manager al Lenei nu a facut nicio declaratie oficiala cu privire la acest proces, iar fanii artistei sunt dezamagiti ca idolul lor a fost capabil sa faca asa ceva.

Tu ce parere ai despre procesul intentat de fostul manager al Lenei? Crezi ca artista este intr-adevar vinovata?

  • Fosta membra a trupei t.A.T.u, data in judecata de manager. Care este motivul pentru care ii cere daune de milioane de euro

related posts

Modifică setările cookies